Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Marvel’s Spider-Man opdateret med New Game+ og Ultimate sværhedsgrad

 

0
Posted 20. oktober 2018 by

Mange har sikkert allerede gennemført Marvel’s Spider-Man og venter nu på at spillets første DLC lander i næste uge. Men allerede nu kan du få dig en ny udfordring i form af en ny sværhedsgrad og New Game+.

I spillets New Game+, kan du spille gennem hele spillet igen og det er med alt det du ellers har lukket op for af gadgets og egenskaber under din første tur, dog lidt sværere. Hertil vil der være to nye trophies at lukke op for, sammen med en ny Ultimate sværhedsgrad.

Er du fan af Photo Mode? Nu kan du roterer dine klistermærker, så du kan lave endnu federe billeder.

Marvel’s Spider-Man er ude nu på PlayStation 4.

Allerede i næste uge bliver det første af 3 DLC pakker udgivet. Vi får først “The Heist”, som byder bla. på Black Cat og hele 3 nye dragter.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment