Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

McLaren 12C GT Can-Am Edition

 

0
Posted 17. november 2012 by

Det kan godt være at det tætteste du kommer på denne McLaren 12C Can-Am Edition bliver i et eller andet bilspil. Skulle du have 375.000 brittiske pund som brænder i lommen, kan du blive den lykkelige ejer af én af de 30 som bliver bygget når produktionen starter i marts 2013. Den bliver ikke homologeret for McLaren 12C Can-Am Edition leveres med FIA godkendt bur, så du kan udnytte alle 630 heste fra den ubegrænsede V8 med dobbelt turbo.

McLaren 12C GT Can-Am Edition

Mågevinger

Øøøhh start?

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment