Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Microsoft advarer nu imod at stille Xbox One lodret!

 

0
Posted 23. september 2013 by

Microsoft advarer nu imod at sætte sin Xbox One konsol lodret.

“Det er på eget ansvar hvis man vælger at sætte sin Xbox One konsol lodret” Sådan lyder det fra Microsoft’s senior director Albert Panello.

Hvis du havde i tankerne om at en Xbox One ville passe perfekt indretningsmæssigt, hvis den lige stod lodret, lyder det til at være en god ide at finde på en anden indretningsplan.

Meldingen lyder fra Microsoft, at maskinen ikke er designet til at skulle stå lodret og de kan derfor ikke svare på, hvilke konsekvenser det vil få, hvis man alligevel vælger at droppe den vandrette løsning. De forudser at det ville kunne give problemer med drevet på Xbox One og derved beskadige både drev og skive, hvis man sætter konsollen lodret.

Albert Panello udtaler også at 80% af brugerne af en Xbox konsol, alligevel ligger den vandret og derved kan han ikke se, at der skulle være det store problem i det. Men til dem som har det bedst med at den står lodret, så vil det ikke længere være løsningen. Så til dem der vælger at spendere i den nye konsol fra Microsoft – lad den stå vandret.

 

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment