Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

MMD lancerer ny Philips 241B8QJEB skærm

 

0
Posted 9. januar 2019 by

MMD, teknologivirksomheden bag Philips skærme, lancererPhilips 241B8QJEB. Denne 24″ (23.8 cm) LCD QHD-skærm tilbyder en visuel ydeevne og de produktivitets fremmende værktøjer, professionelle har brug for. Funktioner som SmartImage, IPS, og fuld HD-teknologi garanterer høj billedkvalitet, mens innovationer som LowBlue Mode, Flicker-free og SmartErgoBase passer på brugernes øjne og holdning gennem en hel arbejdsdag. Udstyret med USB 3.0, SmartConnect og indbyggede stereohøjtalere, er Philips 241B8QJEB også designet med respekt for planeten, da den er lavet af 85% genbrugt plastic og overholder flere forskellige miljømæssige standarter.

Billede af højeste kvalitet

Philips 241B8QJEB blev designet til professionelle der bruger en betydelig del af deres arbejdsdag med computerbaserede opgaver. Denne skærm fra Philips er udstyret med højt ydende billedteknologi, der garanterer brugerne en behagelig visuel oplevelse uanset hvad de arbejder med på skærmen, fra foto til grafisk design, til Excel-ark og alt indimellem. Med fuld HD 1920 x 1080 opløsning, bliver alle detaljer i billederne tydelige, mens lysstyrke og kontrast er forstærket for at skabe klare, realistiske billeder. Skærmen er også udstyret med IPS teknologi, der får billederne til at se levende ud fra alle vinkler. Denne bekvemme funktion er særligt god under gruppearbejde, så alle kan se skærmen og de skarpe farver uanset hvor de sidder. Derudover har Philips gået et skridt længere ift. billedkvaliteten ved at udstyre Philips241B8QJEB med den eksklusive SmartImage teknologi, der optimerer skærmens ydeevne ift. indholdet der vises på skærmen. Brugerne kan vælge indstillinger som Movie, Photo, Game, og andre, og skærmen tilpasser selv indholdet, så det giver den bedst mulige brugeroplevelse i alle situationer.

En fornøjelse for brugerne

Philips 241B8QJEB gør noget ekstra for at sikre maksimal komfort og produktivitet for brugerne. Teknologier som LowBlue Mode og Flicker-free reducerer ubehag for øjnene fra kortbølget blåt lys og flimren, hvilket betyder mindre anstrengelse for øjnene selv efter mange arbejdstimer foran skærmen. EasyRead funktionen er en anden praktisk funktion designet til at optimere brugerkomfort ved at skabe en papirlignende læseoplevelse. Selv skærmens SmartErgoBase fod er udviklet med henblik på brugerkomfort, da den kan hæves, sænkes, tiltes og drejes så den kan indstilles ideelt for den enkelte bruger og sikre at man sidder behageligt foran skærmen med mindst mulig fysisk belastning. Foden er også med til at fjerne rod fra kabler, og undgå unødige forstyrrelser.

Intelligente funktioner

Produktivitet kræver mere, derfor er Philips 241B8QJEB udstyret med USB 3.0 Super Speed teknologi for ubesværet high-speed overførsler der er 10 gange hurtigere end USB 2.0 standarden. USB 3.0 leverer også større båndbredde og forbedret strømhåndtering der gør det muligt for brugerne at bruge eksterne enheder med stor lagringskapacitet. Men det er ikke de eneste tilslutningsfunktioner. Philips 241B8QJEB har SmartConnect teknologi, hvilket betyder at skærmen accepterer en lang række tilslutninger blandt andet VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, m.fl.

Philips 241B8QJEB lanceres i januar 2019 til en vejledende salgspris på 1.329 DKK.

Mere information om Philips skærme: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment