Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Monster Boy and the Cursed Kingdom får E3 trailer

 


0
Posted 10. juni 2018 by

Mon ikke Monster Boy and the Cursed Kingdom får sin omtale under dette års E3. Nu giver vi ihvertfald vores del af omtalen.

Der er nemlig frigivet en Monster Boy and the Cursed Kingdom E3 trailer. Den skal I ihvertfald ikke snydes for.

Når man ser spillet, så er man ikke i tvivl om hvor spillet har fået sin inspiration fra. Og er man i tvivl, kan vi henvise jer til at se lidt på Wonder Boy: The Dragon’s Trap.

Vi kan desværre ikke give jer nogen udgivelses dato til Monster Boy and the Cursed Kingdom. Men vi kan fortælle jer at spillet udgives i 2018 en gang.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment