Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Mount Jackmore Borderland konkurrence

 


0
Posted 15. september 2012 by

borderlands2_logo_01

Der er annonceret en lidt speciel konkurrence til Borderlands 2 som kører de næste 4 uger. Det giver dig mulighed for at vinde ting til brug i Borderlands 2 og selvfølgelig T-shirts og meget andet. Du deltager sammen med alle andre for at skyde Mount Jackmore i stykker. Når et stykke er blotlagt så er det den som rammer det gyldne stykke som vinder en præmie. Du har 100 skud hver dag og kan få flere ved at inviterer dine venner. Deltag i konkurrencen via dette link. Hele forklaringen er nedenfor og under video’en kan du hvad der findes af præmier.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment