Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Næste Xbox kaldes Xbox Infinity

 

0
Posted 11. januar 2013 by

Selvom rygterne har navngivet Microsoft’s næste spillekonsol Xbox 720, så kunne der være tegn på at det rigtige navn er Xbox Infinity. Det matcher med lanceringen af Windows 8 til både telefoner og PC’ere, fordi et væltet 8-tal er symbolet for uendelig. Microsoft har tidligere på året fået overdraget kontrollen med Xbox8.com, fra en kinesisk domænehaj.

Der er også rygter fra en tidligere Ubisoft udvikler fra Kina om at Xbox Infinity er baseret på Window 8 kernen som kører på hardware med en AMD processor med 8 kerner, 8Gbyte hukommelse, en 8800 GPU og 640G disk.

Der er ofte stor forskel på maskiner som benyttes af udviklere og den udgave som rammer os forbrugere. Derfor er det sandsynligt at retail udgaven matcher mere vedholdende rygter som angiver en Intel CPU med 4 kerner, en Nvida grafikprocessor og modeller med 4G og 8G hukommelse. Samtidig medfølger en ny udgave af Kinect hvor fire kan spille på samme tid, hvis du ellers har en stue der er stor nok. Dette vil give en pris under de magiske $300, for den mindste model.

Dermed bliver en ny XBox sammenlignelig med den nye Piston fra Valve.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment