Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Netflix træder ind i Narnia universet

 

0
Posted 5. oktober 2018 by

Netflix har det med at være med hvor det sker. Nu er turen kommet til Narnia universet.

IGN kunne berette at Netflix har lavet flerårig aftale med C.S. Lewis som står bag blandt andet Narnia. Denne aftale går kort og godt ud på at Netflix får rettigheder til at lave nye Narnia film og serie. Det de laver er selvfølgelig baseret på Narnia bøgerne.

Der er ikke meldt andet ud omkring hvornår vi kan forvente at se Narnia universet i Netflix udgave. Men det bliver da spændende at følge med i hvad der sker på den front.

Skal Narnia ses eller genses når Netflix har haft fingrene i den?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment