Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

NETGEAR lancerer et nyt Orbi WiFi-system til hjemmet

 

0
Posted 27. februar 2018 by

NETGEAR lancerer en ny model i den populære Orbi-serie med WiFi-systemer i Europa. Orbi RBK20 indeholder en stilfuld og diskret 2,2-Gbps WiFi-router og satellitenhed, der er knyttet til hinanden fra fabrikken, og sikrer WiFi-dækning til hjem på op til 250 m2.

“NETGEAR Orbi har bevist, at et WiFi-netværk, der dækker hele huset, kan være kraftfuldt, hurtigt, simpelt og elegant på samme tid. Det nye Orbi-system er endnu mere diskret uden at gå på kompromis med dækningen.” fortæller Pål Vatneberg, nordisk chef for NETGEAR. 

Han fortsætter: “Samtidig er Orbi blevet endnu mere brugervenligt – systemet understøtter stemmestyring via Amazon Alexa og Google Assistant, og forældre kan vha. Circle-appen let styre, hvem i familien, der har internetadgang på smartphones, tablets, spillekonsoller osv. – og hvornår.”

Oplev Orbi på Mobile World Congress
NETGEAR fremviser Orbi Whole Home WiFi System i Hal 5, Stand 5F21 på MWC-messen i Barcelona fra 26. februar til 1. marts.

Uddrag af funktioner for Orbi Whole Home WiFi System (RBK20):

  • Dækning i hele huset – høj hastighed i hele hjemmet via AC2200 WiFi – op til 2,2 Gbps med en dækning på op til 250 m2
  • Patentbeskyttet Tri-Band FastLane3-teknologi – den dedikerede WiFi-backhaul giver anledning til mere stabil 4K-streaming og gaming til flere enheder samtidigt
  • Ét WiFi-netværk over dem alle – Orbi bruger ét netværksnavn til hele huset, så dine enheder hele tiden har forbindelse til samme store netværk, uanset hvor mange satellitter, du tilslutter
  • Plus: Dedikeret WiFi-netværk til gæster – giv dine besøgende internetadgang uden at dele adgangskoden eller delt materiale på husets eget netværk
  • Kabel møder WiFi – tilslut dine enheder med kabel til de 2 Gigabit Ethernet-porte på routeren og hver satellit
  • Fuld kontrol til forældre – Circle er den letteste løsning til at administrere familiemedlemmernes individuelle adgang til indhold og enheder på forskellige tider af døgnet
  • Integration med Amazon Alexa og Google Assistant – styr hjemmenetværket med simple stemmekommandoer, helt enkelt
  • Det mest diskrete Orbi-system hidtil – med et karakteristisk stilfuldt design, en størrelse på kun 14x6x16,5 cm (BxDxH) samt en vægt på blot 477 g pr. router/satellit, forbinder Orbi RBK20 hele familiens udstyr uden at gøre noget væsen af sig

* Maksimal trådløs signalhastighed udledt fra specifikationerne for IEEE-standard 802.11. AC2200 svarer til 450 Mbps @ 2,4 GHz 802.11n + 1733 Mbps @ 5 GHz 802.11ac. Den faktiske hastighed og trådløse dækning kan variere.

Priser og tilgængelighed

Det nye Orbi-system fås i to varianter – med 1 satellit (RBK20) eller 2 satellitter (RBK23). Hvis du allerede har et Orbi-system installeret, kan den nye, diskrete Orbi-satellit (RBS20) købes separat. RBS20 er kompatibel med samtlige Orbi-systemer og øger WiFi-dækningen med op til 125 m2.

NETGEAR Orbi RBK20 med 1 router og 1 satellit kan købes i Danmark til en vejl. pris på 2090,- DKK.

NETGEAR Orbi RBK23 med 1 router og 2 satellitter kan købes i Danmark til en vejl. pris på 2790,- DKK.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment