Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

New 3DS indpakning er sprudlende

 

0
Posted 5. september 2014 by

 
Nyhed
 
 

Det japanske spilside Inside hat postet billeder af kassen som indeholder Nintendo’s kommende håndholdte, New 3DS. Som i kan se, så er det en meget kreativ og farverig kasse – mønstrene er inspireret af de shell casings som kommer til New 3DS. Normalt burde man jo være ligeglad med indpakningen, da det jo ikke er det man kommer til at sidde med mellem hænderne, men dayum kassen ser lækker ud.

Trods alt, så er det at pakke et nyt elektronisk produkt ud halvdelen af fornøjelsen ved købet, så lad os nu alle bare nyde at firmaerne gør noget ud af ddet og højner det endnu mere.

Du kan læse meget mere om New 3DS lige her.

Comments

comments


Lea Sumner Bertelsen

 
Jeg spiller mange af de nye spil over et bredt spektrum af genrer, men vi har alle vores foretrukne. For mig er nostalgien hos platformers, men jeg er også bilelsker og jeg kan ikke stå for en god fortalt historie. Jeg håber du har nydt læsningen af ovenstående, har du kommentarer er du mere end velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet forneden eller via mail.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment