Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nintendo skipper PAX East

 

0
Posted 25. marts 2014 by

 
Nyhed
 
 

PAX East løber af stablen d. 11 til 13 april i Boston, men det bliver uden Nintendo.

En af Nintendo’s talspersoner har snakket med Polygon (http://www.polygon.com/2014/3/24/5544118/nintendo-to-skip-pax-east-2014), og han har bekræftet at Nintendo ikke deltager i dette års PAX East.

Han fortæller at en af Nintendo’s foretrukne måde at interagere med deres fans på er at lade dem spille deres spil, men at det ikke bliver på PAX East i år. Der er dog planer for Nintendo om at deltage i andre sammenhænge hvor fans kan få hands-on med deres spil.

Det bliver det første år hvor Nintendo ikke deltager i PAX East.

På PAX East 2013 viste Nintendo følgende frem: Animal Crossing: New Leaf, Pikmin 3 og Monster Hunter 3 Ultimate. På PAX Prime viste de Nintendo 2DS og The Legend of Zelda, Wind Waker HD frem.

SEGA vil heller ikke være til at finde på PAX East, men de vil være præsenteret til PAX Prime.

Comments

comments


Lea Sumner Bertelsen

 
Jeg spiller mange af de nye spil over et bredt spektrum af genrer, men vi har alle vores foretrukne. For mig er nostalgien hos platformers, men jeg er også bilelsker og jeg kan ikke stå for en god fortalt historie. Jeg håber du har nydt læsningen af ovenstående, har du kommentarer er du mere end velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet forneden eller via mail.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment