Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nintendo søger Lead Graphics Architect til afdeling i USA

 

0
Posted 23. oktober 2014 by

 
Nyhed
 
 

*OBS: Billedet brugt til artiklen er et mock-up koncept fra en photeshop konkurrence hos Kotaku*

For to måneder siden postede Nintendo en annonce på linkedin efter en lead graphics architect til deres Washington-baserede Technology Development Office. Den blev senere også lagt op på Taleo.

Det ikke overraskende at se at de søger udviklere til “fremtidige platforme” eftersom at konsoludviklerne konstant arbejder på den næste store platform.

Det interessante er at det kunne lyde som om at Nintendo har besluttet at udvikle i USA, måske endda deres næste konsol. Det er en klog beslutning, eftersom Nintendo har haft mere end almindelige problemer med at sælge deres elektronik.

Hvis Nintendo’s næste konsol bliver udviklet i USA – eller bare en del af den – kan det betyde at den rammer en noget bredere målgruppe. Og det er lige hvad Nintendo har brug for.

Afdelingen blev oprettet i 1996 og har blandt andet været med til at udvikle den trådlæse teknologi i Wii U’s gamepad.

Comments

comments


Lea Sumner Bertelsen

 
Jeg spiller mange af de nye spil over et bredt spektrum af genrer, men vi har alle vores foretrukne. For mig er nostalgien hos platformers, men jeg er også bilelsker og jeg kan ikke stå for en god fortalt historie. Jeg håber du har nydt læsningen af ovenstående, har du kommentarer er du mere end velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet forneden eller via mail.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment