Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nintendo Switch Online Service har fået udgivelses dato

 

0
Posted 12. september 2018 by

Vi har længe vidst at Nintendo Switch Online Service vil gå i luften her i september måned. Nu kan vi give jer datoen.

Den såkaldte udgivelses dato på Nintendo Switch Online Service er den 19. september. Så udgivelses datoen er endelig ude.

Så om en uges tid, så koster det et lille beløb at spille online på jeres Switch. Vi kan også løfte sløret for, at Nintendo Switch Online Service vil have en gratis prøveperiode på 7 dage for alle der har en Nintendo konto. I kan læse meget mere om denne online service ved at klikke her.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment