Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nintendo’s Super Smash Bros’ Wii U Direct

 

0
Posted 24. oktober 2014 by

 
Nyhed
 
 

Så kom der en hel del mere information om det kommende Super Smash Bros. til Wii U. Med 3DS versionen ude, er der allerede mange som er godt igang med at træne deres fingre og spilfærdigheder, samt åbne op for tilbehør til deres figurer og opgradere dem. Godt det samme, for du kan overføre en hel del ting fra 3DS versionen til Wii U udgaven.

Til foråret kan du så få Mewto som figur hvis du ejer begge titler. Wii U versionen har også mere af det hele; baner, characters, trofæer, spilmodes og meget mere. Det var svært at følge med om hvad Wii U versionen vil indeholde.

Og så er det ikke så ringe at man nu kan spille 8 spillere mod hinanden!

Du kan se Nintendo’s Direct herunder, hvis du da kan udholde speakeren.Comments

comments


Lea Sumner Bertelsen

 
Jeg spiller mange af de nye spil over et bredt spektrum af genrer, men vi har alle vores foretrukne. For mig er nostalgien hos platformers, men jeg er også bilelsker og jeg kan ikke stå for en god fortalt historie. Jeg håber du har nydt læsningen af ovenstående, har du kommentarer er du mere end velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet forneden eller via mail.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment