Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Ny Assassin’s Creed Odyssey 4K gameplay trailer handler om søslag

 


0
Posted 18. august 2018 by

Ubisoft har udgivet en helt ny trailer for det kommende Assassin’s Creed Odyssey. Søslag vender tilbage i stor stil og det er blevet større og bedre end nogensinde. Denne gang er der så meget mere at se og lave ude på havet.

Vi har haft søslag gameplay i tidligere Assassin’s Creed spil, men denne gang er det langt mere sofistikeret. Ikke alene har du kanoner, men også pile og kastespyd. Så nu bliver det endnu bedre at kæmpe tættere på hinanden.

Du kan opgradere dit skib, mandskabet kan hjælpe dig i kamp på land, rekrutterer mænd med specielle stats til skibet og mulighed for langt mere loot og skatte. Dit skib kan som noget nyt nu bryde igennem andre skibe og dele dem i to.

Mandskabet kan igen synge under sejllas. Der er optil flere sange der kan lukkes op i løbet af spillet. Nogle af sangene vil endda handle om hvad spilleren har foretaget sig.

Assassin’s Creed Odyssey udkommer på PS4, Xbox One og PC d. 5 Oktober 2018.

 

 

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment