Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Ny Far Cry 5 video viser karaktererne og co-op gameplay

 


0
Posted 16. januar 2018 by

Lige pludselig er vi i marts måned og det betyder at Far Cry 5 snart er i alles hænder. Ubisoft har udgivet lidt nye informationer via en ny video med nyt gameplay og info omkring karaktererne og spillets co-op.

I videoen har vi Creative Director Dan Hay og Associate Producer Philippe Fournier, der fortæller lidt nyt om Far Cry 5. De kommer bla. rundt om mængden af nye karakterer der vil være interagere med. Tidligere spil i serien har haft omkring 20. Men i Far Cry 5 vil der være over 65. Alle er skulle de være unikke og have hver deres missioner at give dig.

Hvad angår co-op, vil det være meget det samme som du kender fra Far Cry 4. Men der er langt flere muligheder her, såsom at den ene kan flyve i helikopter, imens den anden tager kampen på jorden.

Far Cry 5 udkommer på PS4, Xbox One og PC d. 27 marts, 2018.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment