Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Ny Tetris Effect – Launch Trailer ser fantastisk ud

 


0
Posted 10. november 2018 by

Nu kom tiden endelig til lanceringen af Tetris Effect på PS4. Udviklet af Enhance Games, viser spillet hvordan en ellers gammel klassiker, kan være både smuk og betagende med et twist.

På PlayStations officielle Youtube kanal, er launch traileren for Tetris Effect ude og her får vi en highlight af spillets grafiske præstation og game modes. Musik har en stor rolle i spillet, da hver level og hvordan spillet udarter sig, har påvirkning på soundtracket.

Udover Journey Mode, som vil være den mere almindelige single player oplevelse, er der Effect Mode som påvirker spillet via humør. I Weekend Rituals hjælper man hinanden på tværs af sammenhold fra andre spillere, med mulighed for at lukke op for specielle in-game avatars.

Spillet kan også spilles på PlayStation VR, som giver en ekstraordinær oplevelse.

Tetris Effect er ude nu på PS4 og PS VR.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment