Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nye Days Gone screenshots viser forholdet mellem Deacon og Sarah

 

0
Posted 10. februar 2019 by

Med hastige skridt nærmer vi os Sony Bend Studios kommende action brag Days Gone. Nu har vi fået nogle helt nye billeder fra spillet og lidt nyt info. Ikke mindst kommer vi tættere på forholdet mellem Deacon og hans forlovede Sarah.

I de kommende måneder indtil udgivelse sidst i April, vil vi mere info om spillet, men indtil da har PlayStation udgivet lidt info om Deacon og Sarah:

Deacon St. John and Sarah Whitaker were an unlikely couple: He was from rural Oregon, a member of an outlaw motorcycle club; she was from Seattle, a botanist with a degree in biochemistry. But from the moment they met, on the back roads of Farewell Oregon, they were inseparable.

Now they’re ready to ride off into the sunset and face the next chapter of life together as man and wife.

Som man kan se i billeder herunder, har spillet også nogle rolige sider udover de forfærdelige “zombier” kaldet freakers. Som historien og billederne fortæller, har der været en tid før alt det forfærdelige skete. Før verdenen blev et levende helvede.

Dette er Sony Bends første store spil i flere år og er noget af en afviger fra deres 2012 titel, Uncharted: Fight for Fortune. Days Gone bliver et kæmpe spil og kommer til at presse din PS4 eller PS4 Pro til fulde.

Days Gone udkommer på PlayStation 4 d. 26 April, 2019.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment