Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nye Red Dead Redemption 2 billeder & FPS mode ved udgivelse

 

0
Posted 20. september 2018 by

Red Dead Redemption 2 er nu snart i horisonten om lidt over en måned og derfor er det skønt med lidt nyt. Rockstar Games har udgivet hele 25 nye billeder fra spillet. Der er action, nye og gamle ansigter og masser af god western stemning.

RDR2 ser uden tvivl flot ud og i billederne i bunden, kan man ikke andet end glæde sig endnu mere til udgivelsen. Dette bliver også det første spil fra Rockstar Games der er udviklet direkte til nutidens konsoller, PS4 og Xbox One.

Ved udgivelsen vil alle få en ekstra oplevelse ud af spillet i form af FPS (første persons perspektiv) tilstand. Det kommer til at fungere nogenlunde på samme måde som i GTA V. Det bliver ultra fedt at opleve det vilde vesten i øjenhøjde.

Red Dead Redemption 2 udkommer d. 26 Oktober på PS4 og Xbox One

 

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment