Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nye spil ude til NES Online på Switch

 

0
Posted 11. oktober 2018 by

Switch Online service prydes med en lækker NES Online funktion med en masse gode gamle NES spil. Nu vokser samlingen en smule.

Det kommer ikke bag på mange at der kommer flere spil løbende. Og de 3 ud af 4 titler kendte vi allerede navnet på. Men I får lige de 3 kendte titler her:

  • NES Open Tournament Golf
  • Soloon’s Key
  • Super Dodge Ball

Men der er en overraskelse. Spillet vi ikke havde set komme er:

  • The Legend of Zelda – Living the life of luxury

Det som er så specielt ved den version af spillet er man får en god startpakke når man starter spillet op. Det gode ved denne pakke er at spillet bliver noget nemmere at komme igang med. Der er blandt andet White Sword, Magical Shield, Blue Ring, Power Bracelet og en ordentlig omgang Rupees. Så der er god hjælp til dem der syntes The Legend of Zelda var for svært på NES den gang.

De 4 nye spil er tilgængelig på NES Online allerede nu.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment