Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nyt indhold og prisreduktion til Star Wars: Jedi Challenges

 

0
Posted 14. februar 2018 by

Så er den her! Star Wars: Jedi Challenges’ første indholdsopdatering, der kan downloades gratis via Star Wars: Jedi Challenges mobil-appen, som er tilgængelig i App Store og på Google Play. Med inspiration fra Star Wars: The Last Jedi filmen, byder indholdsopdateringen på nye karakterer, kampe med lyssværd og gameplay niveauer på planeten ’Crait’ – som set i filmen.

Opdateringen tilbyder blandt andet muligheden for lyssværdsdueller med to ’Praetorian Guards’ på samme tid; tre nye Strategic Combat niveauer; og introduktionen af ’Porgs’ for første gang inden for augmented reality i form af in-game belønninger.

Star Wars: Jedi Challenges er tilgængelig på https://www3.lenovo.com/dk/da/jedichallenges/ eller hos udvalgte forhandlere til en reduceret vejledende pris på 999 DKK.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment