Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nyt Splatoon 2 Tournament site slår dørene op

 

0
Posted 13. januar 2019 by

Vær hilset, Inklings og Octolings! Uanset om du er nybegynder eller veteran i Splatoon 2 til Nintendo Switch, bør du kende til denne nye side: https://splatoon2tournament.com/nor/

Med dette nye, officielle online-fællesskab kan du nemt sammensætte dine egne hold, rekruttere nye medlemmer og deltage i turneringer online – for sjov eller for æren! Har du ikke nogen holdkammerater i tankerne? Så skal du blot tilmelde dig siden, gå til “Find a Team”-sektionen, og du vil blive matchet med lignende Splatters.

Den første turnering starter søndag den 13. januar kl. 14:00, og spillere kan begynde at tilmelde sig nu. God fornøjelse!

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment