Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Phil Spencer ude med en overraskende melding.

 

0
Posted 19. august 2016 by

Phil Spencer, præsidenten for Xbox er ude med en noget overraskende melding via sin Twitter konto.

Han bliver spurgt af en bruger om Project Scorpio bliver den sidste konsol fra Microsoft, hvortil Phil Spencer svarer at de allerede har noget i tænketanken omkring Xbox, efter lancering af Project Scorpio.

phil-spencer-project-scorpio-1

Xbox One Scorpio var en af de helt store overraskelser på E3 messen i år, og er betragtet som noget af en modstykke til Playstations nye tiltag, nærmere betegnet Playstation 4 Neo. Det som fik den helt store opmærksomhed ved Project Scorpio var processorkraften på hele 6 teraflops, hvilket er det højeste nogen anden konsol har kunne tilbyde.

Mon ikke kapløbet mellem Playstation fortsætter en del år endnu, som det har gjort de foregående årti. Det gavner i hvertfald os forbrugere når de presser hinanden. Både på ydeevne og på prissætningen.

Det er endnu ikke blevet offentliggjort hvad Projoct Scorpio kommer til at koste, men mon ikke vi skal et stykke over konsolprisen idag. Så der går nok ikke frygtelig længe inden vi ser endnu en type next-gen konsol fra begge virksomheder, og med den store interesse der er for 4K Tv og gaming, så vil jeg gerne ligge hovedet på blokken og sige at vi nok ser noget offentliggjort inden jul.

Personligt vil jeg sige at jeg springer over Xbox One S modellen, da 4K spil endnu ikke har set dagens lys på Xbox. Men uden tvivl skal Project Scorpio have en chance.

 

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment