Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

PlayStation 4 Pro model 500 millioner

 

0
Posted 10. august 2018 by

Sony Interactive Entertainment (SIE) meddelte i dag, at de introducerer en specielt designet PlayStation®4 Pro (PS4TMPro) “500 Million Limited Edition PlayStation®4 Pro” (HDD 2 TB) fra og med 24. august 2018. Med et salg af PlayStation®-hardware (PS), som nu har rundet 525.3 millioner enheder på verdensplan, er Limited Edition PS4TMPro en tak til alle de fans, der har støttet og haft glæde af underholdningen på platformen. Der frigives kun 50.000 Limited Edition PS4 Pro-konsoller til salg på markedet, og de kommer for første gang i et mørkeblåt gennemsigtigt design på PlayStation®4 (PS4TM).

Siden lanceringen af den oprindelige PlayStation (SCPH-1000) i Japan den 3. december 1994, er der udviklet PS-platforme, som inddrager nye teknologier og stormer frem på et tempofyldt og konkurrencepræget marked. Efterfulgt af PlayStation®2, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®3, PlayStation®Vita og PS4 har platformene løbende udviklet en lang række innovative og underholdende spil. PS4 rundede tilmed 81.2 millioner enheder pr. 22. juli 2018 og fortsætter himmelflugten.

“Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed for den fortsatte støtte fra vores fans og forretningspartnere, som alle har medvirket til PlayStations rige historie. Uden vores passionerede fællesskab ville vi ikke kunne have rundet denne bemærkelsesværdige milepæl på 500 millioner enheder.” siger John Kodera, bestyrelsesformand og administrerende direktør for SIE. “500 Million Limited Edition PlayStation®4 Pro er udviklet som en hyldest til vores loyale fans. Vi fortsætter med at gøre PlayStation til det bedste sted at spille for alle, og dette gælder også vores fortsatte forpligtelse til at udvide vores bibliotek af fantastiske spil samt en lang række netværkstjenester.”

Derudover sælges den medfølgende “500 Million Limited Edition Wireless Controller (DUALSHOCK®4)” (trådløs controller) særskilt sammen med “500 Million Limited Edition Gold Wireless Headset” fra og med 24. august 2018*3 ligeledes i et begrænset antal.

SIE fortsætter udvidelsen af PlayStation-platformen og leverer underholdningsoplevelser, der kun er mulige på PlayStation.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment