Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

PlayStation ønsker kvinderne glædelig internationale kampdag

 


0
Posted 8. marts 2018 by

Glædelig kvindernes internationale kampdag fra PlayStation®

Hvert år anerkender kvindernes internationale kampdag de sociale, økonomiske, kulturelle og politiske bedrifter udført af kvinder verden over, og PlayStation er stolt over at være med i denne årlige fejring.

For at fejre dagen er vi gået sammen med den fænomenalt talentfulde Maja-Lisa Kehlet Hansen fra holdet hos Media Molecule (LittleBigPlanet, Dreams) for at skabe et smukt PS4-tema med nogle af de mest ikoniske kvindelige figurer ved PlayStation. Du kan download det fra PlayStation Store nu helt gratis.

Vi har også besøgt nogle af vores største spilstudier for at snakke med de utrolige kvinder, som spiller en essentiel rolle i at skabe de spil, du elsker. Se videoen og hør, hvad videospil betyder for dem og hvorfor de er så lidenskabelige omkring deres arbejde.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment