Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Prøv heldet i konsolversionen af World of Tanks på March Madness og på St. Patrick’s Day!

 

0
Posted 17. marts 2018 by

 

Ny Irish Hero tank, gratis War Chests & episke turneringer til alle spillere.

Wargaming bringer det irisk held til spillere i World of Tanks på PlayStation®4, Xbox One, og Xbox 360 i denne måned med en serie af events, nyt indhold, og special missioner for at fejre både St. Patrick’s Day og March Madness college basketball turneringen der bliver sparket igang i USA.

St. Patrick’s Day nærmer sig med hastige skridt, og spillere kan se frem til en meget speciel in-game initiativ, til at markere Irlands national dag. The Luck of the Irish Op tilbyder kommandører at tjene gratis War Chests, pakket til randen af en masse forskellige skatte og goodies, for hver tiende sejr man sikre sig i kamp. Selve eventet varer hele weekenden fra d. 16 Marts til og med d.18 Marts. Så lad ikke chancen gå til spilde.

World of Tanks’ seneste Premium Hero kommer også fra Emerald Isle. Denne er tilgængelig indtil d 2 April , the Banshee Comet er en irisk soldat som sætter en meget spændende og unik twist på en ægte fan favorite. Navnet er taget fra et mytologisk væsen fra de Iriske folkehistorier, the Banshee Comet kombinere en fantastisk mobilitet, ødelæggende kraft og knivskarp præcision. Hurtige spillere kan med stor fordel tage en eksklusiv Op som er inkluderet i all Banshee Comet pakker, der giver et 25% boost til Crew XP earnings til hver enkelt aktive kampvogne.

På den konkurrencepræget scene, er kommandørerne nu i centrum i den forrygende Tank Madness turnering, holdbaseret kampe eliminitions kampe der bringer 8 nationer i kamp imod hinanden, hver eneste weekend i resten af Marts måned. Tjekkoslovakiet byder Kina velkommen i et David vs. Goliat opgør fra d.16 og til og med d.18 Marts, med Sverige kæmpende mod USA i det endegyldige slag fra d.23 Marts og til og med d.25 Marts. Spiller kan melde sig ind i kampene, for at få chancen for at kæmpe sig til Sølv, Premium time, og for at give adgang til special Ops.
For kommandører der ikke kan få nok af Tank Madness, venter der en speciel udfordring sidst på måneden. Fra d.30 Marts og indtil 1 April, er det tid til den sidste IV tournament pits til de vidende i de forskellige slag, som har kæmpet imod hinanden i hele Marts. De kommandører der står tilbage som det vindende hold, kan se frem til det vejende flag for den valgte nation, med en Hero Flag tank som den ultimative præmie.

En duo af de mægtige kinesiske køretøjer melder sig på Store senere denne måned, sammen med WZ-120-1G FT og WZ-111 er de sat til at tage slagmarken med storm fra d. 20 Marts.  WZ-120-1G FT har både høj hastighed og en stærk amering som giver en stor fordel fra det perspektiv, at det giver en god smidighed og en defensiv fordel i kamp. WZ-111 gør dem selskab som en hurtig og frygtindgydende sværvægter, med et kæmpemæssigt våben der er kalibreret for maximum skade i kampens hede. Disse kampvogne er en mulighed at vælge sammen i en mega bundle, eller som seperate i en Ultimate, Loaded og Base bundle, der vil være tilgængelige indtil d.9 April.

Konsolversionen af World of Tankser en af de mest succesfyldte  Free-to-Play titler på verdensplan med mere end 14 Millioner spillere fordelt på Xbox og PlayStation spillere. World of Tanks bliver ved med at hejse baren for kvalitet og indhold ved at tilføje nye sæsonpræget game modes, campaigns, operationer og selvfølgelig kort og kampvogne til spillet. For nyligt udkom War Stories der tilbød og tilføjede yderligere mere end 12+ timer af single-player og co-op kampe til de spillere, der gerne vil undgå strategiske og taktiske 15-vs-15 PVP kampe.

 

For flere detaljer om the Luck of the Irish Op, besøg:

https://console.worldoftanks.com/news/game-events/up-all-night-to-get-lucky/

For flere detaljer om Banshee Comet, besøg:

https://console.worldoftanks.com/news/general-news/deep-impact/

For flere detaljer om Tank Madness, besøg:

https://console.worldoftanks.com/news/general-news/m-m-m-m-madness/

 

 

 

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment