Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Project Temporality udkommer på Steam 20. maj

 


0
Posted 12. maj 2014 by

Den svenske udvikler Defrost Games har annonceret at spillet Project Temporality udkommer 20. maj på Steam. Som du kan se på traileren er det et utroligt smukt spil hvor du i tredje person skal løse opgaver ved at manipulerer tid. Defrost har selv udviklet spilmotoren Spartan 3D hvor de anvender den fjerde dimension – Tid – som de tre mere kendte dimensioner. Du kan spole frem og tilbage i tiden for at løse de forskellige typer af opahver.

Spillet kommer op på Steam her:  http://store.steampowered.com/app/29032

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment