Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Resident Evil 7 kommer til Switch

 


0
Posted 21. maj 2018 by

Denne nyhed kan dele vandende, men lad os starte med den gode del af nyheden. Den gode nyhed er at Resident Evil 7 kommer i en Nintendo Switch version.

Nu da I har fået den gode nyhed, må vi så desværre til den dårlige del af nyheden. Det er at spillet indtil videre kun er sat til at blive udgivet i Japan.

Capcom har som sky for en klar himmel annonceret Resident Evil 7 Cloud Version. Grunden til det bliver kaldet Cloud Version er at man ikke køber spillet fysisk, men spiller det via en Cloud Service som Capcom stiller til rådighed. Det kommer til at fungere på den måde, at man ikke skal downloade spillet, men spiller det fra deres Cloud Service. Man betaler i omegnen af 130 Kroner (2.000 yen) for at leje spillet i 180 dage. Så kan man kvit og frit spille det i de 30 dage.

Om denne service kommer til Europa ved vi desværre ikke endnu, men det lyder da spændende, så vi håber det sker. I kan starte med at se traileren til Resident Evil 7 Cloud Version og se om det er noget for jer.

Resident Evil 7 Cloud Version udgives allerede den 24. Maj. Vi håber at den også kommer til vesten.

Vil du spille Resident Evil 7 hvis det kom til Switch?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment