Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Resident Evil Revelations får udgivelses dato

 

0
Posted 23. januar 2013 by

Resident Evil Relelations har fået en udgivelses dato som bliver 24. maj i år. Dette action horror fra Capcom bliver udgivet på Xbox, PlayStation, Wii U og PC. Titlen er tidligere udgivet til Nintendo 3DS og nu bliver den så tilgængelig på andre platforme i en HD udgave.

Handlingen er henlagt til tiden mellem RE4 og RE5 og afslører sandhenden om T-Abyss viruset. Det bliver selvfølgelig med Jill Valentine og Chris Redfield, sammen med deres BSAA kolleger  Parker Luciani og Jessica Sherawat. Det hele starter på det tilsyneladende forladte krydstogtsskib ‘Queen Zenobia’ og fortsætter i den ødelagte by Terragrigia.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment