Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

ROCCAT Isku FX Multicolor Gaming Keyboard

 

0
Posted 11. december 2012 by

Så er der igen nyt legetøj til PC gamere. Det er ROCCAT som oplyser at deres gaming tastatur Iski FX Gaming Keyboard kommer til Danmark. Det kan programmeres til 16,8 millioner farver i de hvide UV-belagte taster i seks forskellige lysstyrker. Det er specielt velegnet til “World of Tanks” fra Wargaming. Når din kampvogn bliver ramt blinker tastatur og mus rødt og hver gang en ny runde starter blinkes med hvidt lys.

Der er også de klassiske makro funktioner som f.eks. Easy-Aim hvor du med et enkelt tastetryk kan skifte DPI indstillingen på din mus så du opnår den maksimale præcision. Du holder blot en enkelt tast nede og så optimeres DPI indstilingen på din mus så du kan sigte helt præcist.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment