Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Rygte: Google arbejder på en ny spilplatform

 

0
Posted 3. juli 2018 by

Der har før floreret rygter omkring en ny Xbox og PlayStation 5. Nu kører rygtemøllen endnu en gang, dog i Google´s navn.

Denne gang hævder Kotaku at de har kilder tæt på Google, som har lækker info til os. Disse kilder har løftet sløret for et kommende konsol projekt. I får et lille udpluk af denne insider viden her:

We haven’t heard many specifics about Google’s video game plans, but what we have heard is that it’s a three-pronged approach: 1) Some sort of streaming platform, 2) some sort of hardware, and 3) an attempt to bring game developers under the Google umbrella, whether through aggressive recruiting or even major acquisitions. That’s the word from five people who have either been briefed on Google’s plans or heard about them secondhand.

Så som I kan se, så skulle denne nye spilplatform fra Google være en såkaldt streaming platform. I kan læse den fulde udmelding fra Kotaku ved at klikke her.

Tror I Google tager kampen op imod dem der sidder på markedet nu?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment