Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Rygte: Nyt DLC muligvis på vej til GTA V

 

0
Posted 21. januar 2016 by

Lige siden GTA V blev udgivet har der været spekulationer om at der ville komme en DLC til Story delen, og de er nu blusset op igen, efter et billede på Instagram. Billedet er lagt op af Shawn Fonteno, ham der spiller hovedpersonen Franklin i GTA V. Billedet Shawn Fonteno lagde op er af ham selv, hvor han sidder i en mocap dragt foran et billede af GTA V på Rockstar´s kontor.

Ca. en uge efter at Shawn Fonteno lagde billedet op på Instagram, kom skuespilleren Ned Luke som spiller Michael De Santa med hans besyv. På Facebook skrev han, at han ikke ved noget om en kommende DLC til GTA V. Han ved ikke hvornår det vil ske, eller om det nogen sinde kommer til at ske.

Der er sikkert mange fans der vil elske, hvis der kom en DLC til historie delen i GTA V, men det er ikke til at vide om Shawn Fonteno laver sjov, og f.eks. har smidt et gammel billede op. Der er også den mulighed at Ned Luke laver sjov og ved noget, men vælger at lade som om han intet ved. Men det må tiden vise, hvad tror i?

Comments

comments


Steffen Enoch

 
Jeg har spillet på konsol lige siden jeg fik min første som 7 - 8 årige, som var en Sega Mega Drive med Sonic. Har været grebet af det lige siden, og har haft en del maskiner gennem årene. Nu har jeg en Playstation 4 og en Xbox One. Der udover elsker jeg elektronik og gadgets, og er med på hvad der rører sig af nye ting.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment