Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Sæson pas til The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 

0
Posted 14. februar 2017 by

The Legend of Zelda: Breath of the Wild til Nintendo Switch og Wii U er et af de største spil, som Nintendo nogensinde har skabt. Det er et spil, der vil holde spillere verden over engageret i mange, mange timer. Det bliver også det første The Legend of Zelda-spil, der vil få ekstramateriale til download.

Allerede fra den 3. marts, når spillet har release, vil du kunne købe et Expansion Pass, der giver dig adgang til to downloadpakker, som lanceres senere i år. Straks, du har købt Expansion Pass, vil tre nye kister dukke op på The Great Plateau i spillet. En af kisterne indeholder en trøje med Nintendo Switch-logo, som Link kan have på i spillet, hvis du ønsker det. De to andre kister indeholder andre genstande.

Den første downloadpakke kommer til sommer og indeholder en Cave of Trials-udfordring, der er en ny sværhedsgrad i spillet samt en ny funktion til kortet i spillet.

Den anden downloadpakke lanceres nærmere på jul og byder på nye udfordringer, hvor spillerne får en ny, underjordisk bane og en ny handling til spillet.

Expansion Pass vil være tilgængeligt til både Nintendo Switch- og Wii U-versionen af The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Indholdet vil være det samme til begge versioner.

”Det Hyrule, vi har skabt i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, er så stort og levende, at vi gerne ville tilbyde spillerne endnu flere oplevelser på stedet”, fortæller Nintendos udvikler Eiji Aonuma, som har arbejdet som producent for The Legend of Zelda-spilserien i lang tid. ”Med dette nye Expansion Pass håber vi, at spillerne vil kunne spille, udforske og underholdes endnu mere af spillet.”

#BreathOfTheWild

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment