Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Se hvor meget Kingdom Hearts III fylder

 

0
Posted 4. december 2018 by

Vi har hørt en del om hvor kæmpe et spil Kingdom Hearts III bliver. Nu kan vi fortælle hvad spillet fylder.

Hvis man tager en smut forbi Microsoft Store kan man se hvor meget Kingdom Hearts III fylder på PC. Der fylder det ikke mere end 35,8GB. Der er nok en lille forskel på Xbox One og PlayStation 4 versionen, men mon ikke vi ligger i samme lag med dem.

At det fylder så lidt kan man måske undre sig over. For vi har jo set en masse fra spillet, og ved hvor stort det er slået op til at blive. Så vi håber ikke at når det fylder som det gør, at det går ud over kvaliteten af spillet.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment