Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Se nye kostumer i SNK Heroines: Tag Team Frenzy

 


0
Posted 10. februar 2018 by

Så er der nyt til dem der er vild med letpåklædte kvinder. Byd velkommen til den nye SNK Heroines: Tag Team Frenzy trailer.

Det må siges at man måske skal være lidt pigeglad hvis man skal spille et spil som dette. Men er man det, så er SNK Heroines: Tag Team Frenzy en sikker vinder.

Vi ved stadig ikke hvornår SNK Heroines: Tag Team Frenzy udgives. Men det er sat til udgivelse en gang til sommer i år til Playstation 4 og Nintendo Switch.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment