Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Seagate lancerer SSD harddisk til Xbox One

 

0
Posted 31. oktober 2016 by

Seagate har i dag annonceret lanceringen af en 512GB SSD Harddisk til Xbox One. Den nye SSD lover hurtigere hastigheder, i forhold til at gemme indhold på Xbox One. Og får lige at pointere at harddisken er lavet specielt til Xbox One, så er den lavet i de kataktariske Xbox farver, grøn og sort.

Seagate påstår at deres nye Game Drive til Xbox One skulle formindske loading tiderne i store spil, som kræver meget data. Så man skulle kunne mærke en betydelig forskel i spil som Gears of War 4 og Forza Horizon 3. Måske kunne det også hjælpe lidt i de nærmest umenneskelige loading tider i Battlefield 1.

De har endnu ikke udsendt noget materiale som kan understøtte deres påstand. Så vi må tage deres ord for gode varer. Noget mere sikkert er dog prisen på Seagate’s Game Drive. 199$ skal man punge ud, hvilket med skat og alle de andre afgifter den danske stat kan diske op med. Ja så bliver det i runde tal omkring de 1.400 kr. herhjemme. Seagate oplyser at deres Game Drive vil kunne købes i butikkerne, her i starten af November.

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment