Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Serious Sam Double D XXL eksploderer på Xbox Arcade 20. februar

 


0
Posted 11. januar 2013 by

Et eller andet sted i Indiana har den livsfarlige trio Mommy’s Best Games, Devolver Digital, og Mastertronic, annonceret at Serious Sam Double D XXL lander på Xbox LIVE Arcade 20. februar til 800 MS Points.
Serious Sam Double D XXL er udviklet fra grunden med helt nye funktioner, flere våben og masser af missioner. Der er også en co-op del hvor Serious Sam og Dan “Huff” Huffington i fælleskab skal redde verden. Serious Sam har altid været med masser of våben og denne gang findes et Gunstacker system som gør det muligt at vælge din favorit kombination af de mere end 30 nye våben.

Det bliver eksplosivt.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment