Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Seth Rogen’s serie Preacher kommer eksklusivt på Viaplay

 

0
Posted 8. april 2016 by

Den længe ventede serie Preacher har i maj måned verdenspremiere – og serien vil kunne ses eksklusivt på Viaplay. Preacher er en dramaserie om det overnaturlige, hvor det gode møder det onde, og er længe ventet af fans verden over.

Preacher er en dramaserie baseret på DC Comics kult hitserie af bøger og grafiske romaner, og er produceret af Seth Rogen. Seth Rogen er mest kendt for Sausage Party og Neighbours sammen med James Weaver (The Interview).

Preacher består af 10 episoder, hvor vi følger præsten – Jesse, som efter en overnaturlig hændelse, finder ud af, at han har en særlige evne til at få folk til at gøre, hvad han vil. Dette elektriske og grænsesøgende drama er et vildt miks mellem det overnaturlige og det naturlige, det gode og det onde, og alt det imellem.

Serien byder på navne som Dominic Cooper (Captain America: The First Avenger), som Jesse Custer, en præst med indre konflikter, som pludselig udvikler overnaturlige kræfter, sammen med Ruth Negga (World War Z), som Jesses ekskæreste Tulip og Joseph Gilgun (This is England) som Cassidy, en irsk vampyr.
Trioen begiver sig ud på en mørk og vanvittig rejse, hvor de står overfor den ene overnaturlige hændelse efter den anden.

Preacher er distribueret af Sony Pictures Television og vil være tilgængelig den 23 maj, kun en dag efter premieren i USA. Der vil komme et afsnit hver uge, eksklusivt på Viaplay.

Medvirkende: Dominic Cooper (Agent Carter, Captain America: The First Avenger), Ruth Negga (World War Z, Agents of S.H.I.E.L.D.), Joseph Gilgun (This is England, Emmerdole), Lucy Griffiths (True Blood), Tom Brooke (Bridget Jones: The Edge of Reason), Anatol Yusef (Boardwalk Empire), Ian Colletti (Rake), W. Earl Brown (Deadwood).

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment