Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Shenmue I & II genudgives i år

 


0
Posted 16. april 2018 by

SEGA har løftet sløret for deres store hit Shenmue I & II genudgives i år.

Shenmue I blev kun udgives på SEGA´s Dreamcast og Shenmue II fik også en Xbox udgivelse. Så man må sige at spil serien ikke har fået så stor udbredelse den gang. Det bliver der så lavet om på nu.

SEGA har nemlig annonceret en genudgivelse af Shenmue I & II til PlayStation 4, Xbox One og PC i 2018. Vi kender ikke datoen endnu, men ved det kommer i år.

Spillene bliver selvfølgelig finpudset så de er værdige at udgive i år. Man får blandt andet også mulighed for at vælge om de skal være på original sprog eller på engelsk.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment