Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Sidste Jump Force trailer ude nu inden udgivelsen

 


0
Posted 11. februar 2019 by

Bandai Namco er snart klar med deres store satsning i form af Jump Force. Et spil der samler nogle af de mest velkendte figurer fra manga og anime. Spillet er lige rundt om hjørnet og det ser fedt ud!

I den nyeste trailer får vi intens action med figurer fra One Piece, Yu-Gi-Oh!, Dragon Ball, Naruto og mange flere. I videoen går de head-to-head i en episk kamp mod hinanden, som aldrig er set magen til før i et spil af denne kaliber.

Spillet kommer til at byde på hele 40 figurer at kæmpe med som alle kommer fra 15 forskellige universer. Men, der kommer mange flere fightere efter udgivelsen i form af DLC.

Jump Force udkommer d. 15 Februar, 2019 på PS4, Xbox One og PC.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment