Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Smølferne 2 – Spillet – nu med video

 


0
Posted 11. april 2013 by

Der kommer en Smølferne 2 film til sommer og Ubisoft har i samarbejde med Sony, der står bag filmen, udviklet et spil med de små blå. Der har tidligere været et samarbejde mellem Ubisoft og Sony i forbindelse med Smølfernes Danse Party. Smølferne 2 Spillet er et platformsspil hvor du gennemgår nogle af de udfordringer der møder de små blå væsner i bl.a. New York og Paris.

SMURFS2_Paris001_English SMURFS2_NYC_English SMURFS2_EnchantedForest_English

 

Uden sammenhæng i øvrigt så har Humleridderne et noget anstrengt forhold til Smølferne som det fremgår af videoklippet nedenfor. Operation Blå Storm taler for sig selv.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment