Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Sonic Adventure får måske en Remastered version

 

0
Posted 4. januar 2019 by

Hvis alt går vel kan vi måske en dag præsenterer en annoncering af Sonic Adventure.

Den gang Sonic Adventure kom frem var det lidt af en revolution i 3D verdenen. Den største revolution var for holdet bag spillet, da det var den første rigtige 3D oplevelse med Sonic.

Retro Gamer har snakket med Takashi Iizuka som er overhovedet bag Sonic spillene omkring Sonic Adventure blandt andet. Han har i dette interview nævnt at han godt kunne tænke sig at lave et remake af spillet:

“It was the first highspeed 3D action game that also featured a scenario highlighted with six different stories, the A-life Chao, six unique styles of gameplay – it is a unique game offering even 20 years after its release. At the time, it also wasn’t just a solitary software release, it was the title to bring people to the Dreamcast and we were given the budget to make something to showcase the hardware. However, it was the very first 3D game that we worked on and looking at it now I can see the rough edges it has, which really makes me want to remake it again.”

Om det bliver til en realitet må vi vente med at finde ud af. Vi håber at SEGA snart løfter sløret for en ny og forbedret version af Sonic Adventure.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment