Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Sony boss banned fra Nintendo Network flere gange

 

0
Posted 16. april 2014 by

 
Nyhed
 
 

… mere nøjagtig to gange. I forbindelse med et interview fortæller Shuhei Yoshida (Sony Worldwide Studios President) at han spiller på Wii U med hans døtre, og han har to styk, en japansk og en amerikansk udgave.

Hans profil – som er nem at bekræfte da han benytter sig af det sædvanlige tag vi alle kender, yosp, er blevet bannet ikke bare en gang fra Nintendo Network, men hele to. Det lader dog ikke til at der er nogen nerver i klemme, og profilen er begge gange blevet åbnet efter kort tid. Om det er fordi profilen er blevet rettet eller genkendt kan vi kun gisne om.

I forbindelse med et interview hos Engadget, fortæller han historien og forklarer:

The first time was because I had my Twitter account in my profile and that’s against the rules. The second time is because I wrote, ‘I love PS.’ You’re not supposed to promote a commercial product in MiiVerse, so they correctly interpreted ‘PS’ as ‘PlayStation’ [laughs].

Oversat: “Den første gang var fordi jeg havde skrevet mit Twitter brugernavn i profilen, og det er imod reglerne. Den anden gang var fordi jeg skrev ‘Jeg elsker PS’. Det er ikke meningen at promovere et kommercielt produkt i MiiVerse, og  de gættede rigtig da de antog ‘PS’ for ‘PlayStation’.” efterfulgt af et grin.

Han tilføjede senere over Twitter, at det er muligt at reglerne for at have sin Twitter på Nintendo Network er blevet ændret, da dette skete lige efter launch a MiiVerse.

Hvis du er vant til at læse engelsk, kan du læse hele  interviewet på Engadget her.

Comments

comments


Lea Sumner Bertelsen

 
Jeg spiller mange af de nye spil over et bredt spektrum af genrer, men vi har alle vores foretrukne. For mig er nostalgien hos platformers, men jeg er også bilelsker og jeg kan ikke stå for en god fortalt historie. Jeg håber du har nydt læsningen af ovenstående, har du kommentarer er du mere end velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet forneden eller via mail.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment