Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Sony har frigivet PlayStation 4 specifikationerne

 


0
Posted 21. februar 2013 by

Selvom nattens pressekonference hverken viste PlayStation 4 eller kom med noget der kunne minde om en Europæisk udgivelses dato, så ligger specifikationerne nu fast efter en pressemeddelelse fra Sony.

Regnekraft
Single-chip special designet
CPU :  x86-64 AMD “Jaguar” med  8 cores
GPU: 1.84 TFLOPS,  AMD next-generation Radeon baseret grafik motor.

Memory
GDDR5 8GB

Hard Disk
Indbygget selvom der ikke er oplyst noget om størrelser

Optisk Drev
BD 6xCAV
DVD 8xCAV

I/O
Super-Speed USB (USB 3.0)
AUX

Netværk
Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth 2.1 (EDR)

AV output
HDMI
Analog-AV out
Digital Output (optical)

 

Det mest spændende er beslutingen om at have 8G GDDR5 hukommelse i maskinen. Derudover virker hele designet meget tæt på det som kendes fra en bedre PC lige ned til GPU’en som indeholder 18 tråde som giver de 1,84 Terra FLOPS. Denne del kan anvendes til grafik, simulation eller en blanding af de to. Designet giver PlayStation 4 en teoretisk båndbredde på 176 GB/s.

Øverst kan du se Drive Club og nedenfor viser traileren for Killzone 4 Shadow Fall hvad det giver på den grafiske side .

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment