Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Soul Calibur VI har fået udgivelses dato

 

0
Posted 14. juni 2018 by

E3 har budt os et hav af oplysninger om nye spil og udgivelses datoer. Indtil nu havde vi næsten troet at man havde glemt Soul Calibur VI.

Der har ikke været den store information omkring Soul Calibur VI på dette års E3. Men selvom landet ligger sådan, så har Bandai Namco lige pludseligt løftet sløret for hvornår Soul Calibur VI udgives.

Hvis du ser frem til Soul Calibur VI, kan vi fortælle at spillet udgives den 19. Oktober til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment