Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Spider-Man PlayStation 4 bundle annonceret

 


0
Posted 20. juli 2018 by

En ny Spider-Man PlayStation 4 bundle ser dagens lys når spillet udgives. Og vi kan love det ikke bliver en helt normal en.

Tit når der er tale om bundles, så er det en normal konsol plus et spil. Men sådan bliver det heldigvis ikke med Spider-Man bundlen. For den bliver nemlig lavet så det også er en helt speciel PlayStation 4 version der er med i pakken. Vi kan med stor glæde fortælle at der både er tale om en PlayStation 4 Slim og Pro version af denne herlige bundle. Ud over denne lækre konsol, får man også spillet i fysisk version. Ikke nok med det er der også en kode med til DLCén “The City That Never Sleeps”.


Så vi kan sige at der er rigeligt at gå igang med når Spider-Man udgives den 7. september.

Skal din PlayStation fornyes ?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment