Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Spil ShootMania hos Valby Gaming Center fra kl 20 i aften

 

0
Posted 10. april 2013 by

Så kom adressen for Ubisoft’s SHOOTMANIA4ALL launch party for spillet ShootMania. Vi har gjort livet lettere for dig ved at skakse teksten fra den officielle side:

“Står du alligevel ikke lige og ved hvad du skal lave onsdag aften og er du er i nærheden af København? Så kom forbi Valby Gaming Center, og spil noget ShootMania. Vi starter klokken 20:00 med at lave noget 1on1 i ShootMania! Valby Gaming Center ligger sjov nok i Valby nærmere betegnet: Toftegaards Allé, 2500 Valby, Denmark. Besøg deres hjemmeside her: www.vgconline.dk Jeg håber du får en rigtig hyggelig aften, måske lidt ShootMania mussemåtter, tshirts og kopper derudover får du prøvet et nyt spil og mødt en masse flinke mennesker! Spillet kan hentes gratis her: http://www.maniaplanet.com/fr/download

God fornøjelse

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment