Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Stardew Valley får multiplayer på PC til August

 


0
Posted 21. juli 2018 by

Stardew Valley er et fantastisk spil, så hvorfor ikke dele ens eventyr og oplevelser med andre? Til August udkommer en opdatering på PC, Mac og Linux der gør spillet endnu sjovere for dem der vil mødes med andre spillere.

Efter at have været i public beta de sidste par måneder, kommer multiplayer nu i sin endelige form til Stardew Valley den 1 August på PC, Mac og Linux. Desværre siges der intet om konsol versionerne, men de skulle også være på vej.

Multiplayer har også været den mest eftersøgte feature i Stardew Valley og fans af spillet kan nu se frem til, meget snart, at spille sammen med andre.

 

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment