Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

SteelSeries indleder samarbejde med dansk eSport organisation

 

0
Posted 5. februar 2016 by

SteelSeries har indgået et samarbejde med Tricked eSport, der siden 2012 har arbejdet med at støtte og udvikle danske talenter inden for eSport. Organisationen er blandt verdens første af sin slags, og samarbejdet med SteelSeries er en milepæl på vejen mod at indfri de store ambitioner: At blive en af verdens største organisationer inden for eSport og samtidig sikre, at Danmark kan blive ved med at markere sig på verdenskortet i form af flere eSport-tophold.

Morten Høj Jensen, stifter af og administrerende direktør for Tricked eSport, forklarer: “Vi har valgt at indlede et samarbejde med SteelSeries, fordi deres brand afspejler vores værdier perfekt. Vi har altid haft enorm respekt for SteelSeries som brand og arrangør af diverse danske events. De har investeret og gjort rigtig meget for dansk eSport og er helt sikkert en af de vigtigste grunde til, at dansk eSport altid har gjort sig gældende internationalt.”

SteelSeries’ sponsorat betyder, at Tricked eSport kan udruste både nuværende og nye hold med det bedste gear, men samarbejdet stopper ikke dér. Tricked eSport Academy varetager eSportslinjen på Campus Vejle Sportscollege, og ifølge Morten Høj Jensen vil samarbejdet med SteelSeries komme eleverne til gode: “Det kommer til at gavne os i forhold til at tiltrække nye talenter og sørge for, at alle på vores akademi spiller med det rigtige gear fra starten. Vi kommer til at trække på den enorme viden, SteelSeries har inden for eSport, og så er det rart at kunne læne sig op af en erfaren partner, så man føler sig bedre rustet til at klare alle de nye udfordringer.”

Nordeuropæisk marketingchef for SteelSeries, Dan Sønderskov, supplerer: “Vi har i mere end 10 år skabt banebrydende gaming-grej, blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger fra eSport-atleter over hele verden. Danmark har allerede en del hold, der har opnået international succes, og vi er meget glade for, at vores globale erfaring kan være med til at styrke udviklingen af danske eSport-talenter.”

Tricked eSport vil desuden være repræsenteret på Steelheads 16, der afvikles fra d. 5. til 7. februar i Bøgeskovhallen i Fredericia. Morten Høj Jensen fortæller om Tricked eSports deltagelse: “Vi har fået en del nye mennesker i truppen til 2016, og Steelheads 16 er en god mulighed for at vise nogle af de nye spillere frem og møde en masse unge mennesker med samme passion for gaming. Samtidig er det vigtigt for os at deltage aktivt i de fleste danske events, så folk kan se, at vi holder fanen højt og støtter dansk eSport med 100 %.”

I kan læse mere om Tricked eSport på dette organisationens hjemmeside.

Besøg SteelSeries og få flere oplysninger om vores produkter og eSport-partnerskaber.Steelheads 16 sponsoreres af SteelSeries og organiseres af Bøgeskovhallens Ungemiljø.

Besøg ungemiljøets Facebook-side her.

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment