Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

SteelSeries udvider sin storsælgende musemåtteserie med QcK Limited og QcK+ Limited

 

0
Posted 13. december 2016 by

SteelSeries udvider sit sortiment af prisvindende – og konkurrencevindende – gaming-musemåtter med de nye QcK Limited og QcK+ Limited. Med nye materialer og nyt design er den klassiske QcK-serie forbedret med øget præcision, komfort og holdbarhed.

 

SteelSeries’ nyeste musemåtter er designet til professionelle gamere og har en solid kvalitetssøm langs kanterne, så den virkelig kan tåle at blive brugt – uden at gå op i sømmene og falde fra hinanden. QcK og QcK+ Limited er også blevet testet af førende producenter af sensorer til mus for at sikre, at overfladematerialet giver perfekt præcision til både optiske og laserbaserede mus. Den høje massefylde og smidige overflade er perfekt til at kunne bevæge musen uden friktion.

 

”En god musemåtte skal give perfekt præcision, komfort og stabilitet og skal kunne tåle brug over lang tid, uden at disse egenskaber forringes,” siger Jason Christian, produktchef for musemåtter, mus og tastatur hos SteelSeries. ”Vi har lyttet til vores eksperter, gamere og fans, og vi er overbevist om, at den nye QcK Limited-serie vil blive en central del af ethvert gaming-setup.”

 

QcK Limited måler 32 x 27 x 0,3 cm, og den større QcK+ Limited måler 45 x 40 x 0,3 cm. Begge har en underside som sikrer, at musemåtten sidder godt fast på hvilken som helst overflade og forhindrer, at musemåtten flytter sig i kampens hede.

 

Pris og tilgængelighed

QcK Limited og QcK+ Limited har en vejledende pris på henholdsvis 149 og 229 kroner inkl. moms. Musemåtterne er tilgængelige på www.SteelSeries.com nu.

  1. QcK Limited _30 video


Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment